הגעתי להתעניין בלייף אנד פיטנס במעלות, מקום מדהים, מאוד אדיבים שם. יש להם הצעה מעניינת לתושבי כפר ורדים: מנוי זוגי ב - 299 ש"ח לכל חודש בהתחייבות ל - 18 חוד' ומקבלים ילדים עד גיל 12 כניסה ללא עלות לבריכה!
בעזרת פרצופים תוכלו לתת ביטוי למחשבות שלכם, לאמונות שלכם, לאישיות שלכם, להעלות התלבטות ולראות מה אנשים אחרים חושבים.
ההחלטה הקובעת היא שלכם. תמיד נתונה בידכם ההחלטה אם להיות קשורים לקטע או לא, ובאיזה צבע לכתוב.
האתר מיועד לאנשים שרוצים להיות אמיתיים, כנים, ולחלוק כל מה שהיו מעדיפים לא לקשר אל עצמם.
בתור מנויה ששוחה בקנטרי, אשמח אם תשקלו לפתוח את הבריכה במהלך כל השנה בימי ראשון מהבוקר ולא משעה ארבע אחר הצהריים. בשעות אחרה"צ מתקיימים חוגי שחיה וכמעט בלתי אפשרי לשחות מבלי שישחו יחד באותו מסלול לפחות 3 שחיינים. נוצר בעצם מצב בו השחיה בימי א לא אפשרית וחבל.
אודה לתגובה
אולי אפשר לשקול לפתוח את הבריכה גם במשך השנה בשעה 9-10 בבוקר בימי א, כפי שהיה בחודשי הקיץ
הנני מנוייה חדשה - ישנה (חידשתי את המנוי לאחר הפסקה של כשנה).
ברצוני להפנות את תשומת לב האחראים לכך שבדף פירסום החוגים מופיעים שני חוגים לפחות שבתשלום נוסף: בי"ס למחול של מיכל שאנן ושומרי משקל.
למען הסר ספק ולתאום אמת בפירסום אני מציעה לכתוב במפורש שחוגים שלו בתשלום נוסף!!
בברכה
ארנה בקל
אני מנוי בקאנטרי זמן רב,
בהתחלה אני ומשפחתי התרשמנו מאוד מהיחס האדיב כלפינו, מהשידרוגים שנעשו בקאנטרי (שיפוץ המקלחות, פינת הישיבה ליד הבריכה, הגדלת החדר כושר והוספת טלוויזיות ועוד...)
לאחרונה התדרדר היחס כלפינו- המנויים: מנהל הקאנטרי רוני התקין קולטי חום לחימום מי המקלחות ולא לקח בחשבון שבשעה 22:00 המים החמים מקולטי החום ייגמרו, וכמובן שלא ישארו מים חמים, כתוצאה מכך נכנסנו למקלחות והעיקשים מבינינו התקלחו במים קרים ואילו האחרים התקלחו בבית, זוהי הפרה של תנאים שהובטחו כאשר עשינו את המנוי לקאנטרי. כמו כן, המקלחות מאוד לא אסטתיות ונקיות קרמיקות שבורות ומסוכנות.
בנוסף, בלי להניד עף עף שעת הסגירה של הבריכה הוקדמה ב 10 דקות כמובן שאם רוני וחגית ירצו מנוים חדשים הם יספרו על " מאמני הכושר האישים"..ועל " השעות המדהימות"...ולא יזכירו את ההבטחות שלא התקימו. גם הסאונה שאמורה להיות חמה וטובה שבורה לחלוטין.
אנו- המנויים, פונים רבות ומקבלים תשובה חוזרת ונשנית " אנחנו מתקנים".."עוד מעט"...וכו''...
אבל אם אתם מתכוונים לעשות מנוי אני ממליץ לכם לבדוק טוב את התנאים.
צר לנו שלא פנית אלינו בסוגיית החימום מיותר לציין שבקיץ השימוש במים חמים מוגזם ולכן המים לא הספיקו הנושא יטופל ויהיו מים חמים עד לאחרון המתקלחים.
המקלחות שופצו ושודרגו לאחרונה כפי שהינך יודע , זה לא השיפוץ האידיאלי אך זה השיפוץ לעת עתה .
הקדמת הסגירה הינה בחורף בלבד וגם נושא זה ייבדק .
אנו משתדלים להתייחס לכל פניות המינויים בכובד ראש ונסות לפתור כל בעיה וכל תלונה .
כמבקר אורח במקום התרשמתי מאוד מהמקום המרהיב ציוד ברמה גבוהה ביותר,
מקום מטופח ונקי,
יחס אישי של מנהלי המקום עם הכרה של המנוים וגם של הילדים בשמם,
כמנוי במועדון כושר בחיפה אני יודע לעמוד על היחס השונה והאדיב אשר אתם זוכים לו,
שימרו על המקום ותנו כבוד למנהלים העושים את עבודתם לתפארת,
חוגים מגוונים ומדהימים...מדריכות ומדריכים מהשורה הראשונה ומחיר המנוי כולל בחובו :חדר כושר,בריכה ומבחר חוגים...במחיר של חוג פרטי אחד ממליצה בחום לבוא ולהיצטרף כפי שאני עשיתי....!
פשוט אין מה להגיד קאנטרי מושלם לא חסר כלום במיוחד אחרי שהרחיבו את המכון כושר באמת אחלה של מקום לא צפוף , אני עוד מעט שנה מנוי בקאנטרי ומאוד מרוצה קרוב לי לבית אני מיאנוח כפר שכן לכפר ורדים , למי שרוצה ספורט וכושר תכלס רק בקאנטרי כפר ורדים וגם לא לשכוח המחירים אחלה מחירים לא יקרים בכלל.............
בהצלחה לכולם אימון קל ונעים (:-)